Тези сладки се приготвят не със сурови, а с твърдо сварени яйца. Ако ви останат такива от вечерята или закуската, не се чудете какво да ги правите - измайсторете този десерт. 
Съставки
- 2 бр. Яйца
 - 200 г Краве масло
 - 1 ч.ч. Захар
 - 2 ч.ч. Брашно
 - 1 щипка Сол
 - 1 ч.л. Сода за хляб
 - 200 г Черен шоколад
 
Начин на приготвяне
- 1. Разбийте захарта и маслото с миксер, докато се получи пухкав крем.
 - 2. Нарежете яйцата на малки парчета, добавете солта и сипете в крема. Отново разбийте с миксер.
 - 3. Смесете содата с брашното и постепенно го добавете към сместа. Разбъркайте с дървена лъжица.
 - 4. Нарежете шоколада на малки парчета. Объркайте всичко, докато се получи меко тесто.
 - 5. Вземайте от сместа по 1 с. л. Оформете бисквитки в тава, върху хартия за печене.
 - 6. Печете на 180 градуса с вентилатор за 15 минути.
 

                                






                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    