Вкусна рецепта, предоставена от мама Даниела и Виктория - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Съставки

  • 400 г Пилешко бонфиле
  • 1 пакет Зелен фасул
  • 2 бр. Моркови
  • 1 глава Лук
  • 3 скилидки Чесън
  • 200 г Домати
  • 1 връзка Копър
  • 1 кофичка Кисело мляко

Начин на приготвяне

  • 1. Нарежете лука и морковите и ги запържете в тиган с олио.
  • 2. Нарежете месото на малки кубчета и го добавете в тигана.
  • 3. Овкусете със сол и зеленчукова подправка.
  • 4. Добавете зеления фасул и след като се запържи сложете доматите.
  • 5. Оставете да ври под капак. Подправете със сол, наситнен копър и черен пипер.
  • 6. Сгъстете ястието като смесите червен пипер, брашно и малко вода.
  • 7. Изсипете сместа в тигана и оставете да се посгъсти.
  • 8. Сервирайте с лъжица кисело мляко отгоре.