С вкусна и сочна плънка.

Съставки

  • 1-2 щипки Сол
  • 150 г Кашкавал
  • 2 щипки Чили
  • 60 г Галета
  • 1 бр. Яйце
  • 2 скилидки Чесън
  • 2 с.л. Горчица
  • 1 връзка Пресен лук
  • 800 г Кайма
  • 1-2 щипки Черен пипер
  • 1 с.л. Олио

Начин на приготвяне

  • 1. Лукът и чесънът се наситняват и се смесват с каймата, горчицата, чилито, яйцето, галетата, черен пипер и сол на вкус. Размесват се добре и каймата се оставя в хладилника за 2 часа.
  • 2. От каймата се оформят големи кюфтета, като в средата на всяко се слага от настъргания кашкавал.
  • 3. Пържат се на умерен огън, в намазан с олио грил тиган и се поднасят с подходяща гарнитура.