Привлекателна за всеки вкус.

Съставки

  • 1 бр. Зелена чушка
  • 1 глава Червен лук
  • 100 г Рукола
  • 1 бр. Сладки червени чушки
  • 3 с.л. Винегрет
  • 250 г Макарони
  • 100 г Шунка

Начин на приготвяне

  • 1. Макароните се сваряват в тенджера с подсолена вода за 10 минути или според указанията на опаковката, докато омекнат.
  • 2. Отцеждат се и се прехвърлт в голяма купа, в която се объркват с винегрета. Оставят се настрани да си поемат.
  • 3. Чушките се нарязват на тънко заедно с червения лук.
  • 4. Шунката се нарязва на тънки ленти.
  • 5. Към макароните се добавя руколата и се разбърква внимателно.