Има и такива рецепти - опитвате ги един път и след това ги правите постоянно. Толкова лесни и вкусни се оказват! Тази рецепта е точно от тях. 

Може да приготвите пастета с месо, което ви е останало от друго ястие - сварено, печено или на грил. Пригответе този пастет с него - ще ви отнеме само 10 минути.  

 

 

 

 

Съставки

  • 1/2 ч.л. Черен пипер
  • 1/2 ч.л. Сол
  • 1 ч.л. Естрагон
  • 3 бр. Орехи
  • 4 с.л. Лимонов сок
  • 1/2 глава Чесън
  • 125 г Маскарпоне
  • 300 г Готово пилешко

Начин на приготвяне

  • 1. Всички съставки, без орехите, се слагат в блендера и се пасират.
  • 2. Добавете орехите и пасирайте отново.
  • 3. Добавете подправките и объркайте.
  • 4. Ако пастетът се получи по-гъст, отколкото искате, добавете му лъжица кисело мляко.