Има и такива рецепти - опитвате ги един път и след това ги правите постоянно. Толкова лесни и вкусни се оказват! Тази рецепта е точно от тях.
Може да приготвите пастета с месо, което ви е останало от друго ястие - сварено, печено или на грил. Пригответе този пастет с него - ще ви отнеме само 10 минути.
Съставки
- 1/2 ч.л. Черен пипер
- 1/2 ч.л. Сол
- 1 ч.л. Естрагон
- 3 бр. Орехи
- 4 с.л. Лимонов сок
- 1/2 глава Чесън
- 125 г Маскарпоне
- 300 г Готово пилешко
Начин на приготвяне
- 1. Всички съставки, без орехите, се слагат в блендера и се пасират.
- 2. Добавете орехите и пасирайте отново.
- 3. Добавете подправките и объркайте.
- 4. Ако пастетът се получи по-гъст, отколкото искате, добавете му лъжица кисело мляко.