Този приказен пай ще ви върне към спомените за горския малинак и целувчените сладки от детството.

Съставки

  • 175 г Ягоди
  • 175 г Малини
  • 175 г Боровинки
  • 3 бр. Белтъци
  • 175 г Пудра захар
  • 115 г Бадеми

Начин на приготвяне

  • 1. Загрейте фурната до 200° С. Разпределете бадемите на дъното на четири купички. Измийте плодовете, отстранете дръжките от ягодите.
  • 2. След това разпределете горските плодове върху бадемите, така че да напълните с тях купичката до половината.
  • 3. Разбийте с миксер белтъците до образуването на остри връхчета. Добавете половината от захарта и отново разбийте, докато сместа „заблести”. Изсипете и останалата половина.
  • 4. Разпределете целувчената смес върху горските плодове в четирите купички.
  • 5. Печете във фурната около 15 минути. Извадете и оставете да се охлади за около 5 минути преди сервиране.
  • 6. Бъдете внимателни, защото плодът ще бъде изключително горещ!