Вкусен пандишпанов блат, лек лимонов крем и за финал целувки с нежен златист загар.

Съставки

  • 125 г Краве масло
  • 125 г Кристална захар
  • 2 бр. Яйца
  • 125 г Брашно
  • 1 1/2 ч.л. Бакпулвер
  • 6 с.л. Лимоново сладко
  • 300 мл Прясно мляко
  • 300 мл Сладкарска сметана
  • 1 шушулка Ванилия
  • 4 бр. Яйца
  • 75 г Кристална захар
  • 4 бр. Белтъци
  • 225 г Пудра захар

Начин на приготвяне

  • 1. Напълва се форма за торта (или малки формички за сладкиши) с пандишпановото тесто, което се приготвя като към разбитите яйца се добавя брашно, захар и бакпулвер, и крема. Поставя се във фурната и се пече на водна баня.
  • 2. След получаване на слънчев загар тестото се изважда от фурната и се покрива с продуктите за глазурата (белтъците и захарта).
  • 3. Връща се отново във фурната до зачервяването на глазурата.