Виктория Бекъм е една от най-елегантните знаменитости. Женствеността на дизайнерката се забелязва и в дрехите й. Наскоро Виктория пусна в продажба новата си колекция Pre Autumn Winter. Елегантните акценти като извадени ръбове, дантели и др. ще накарат всяка жена, която ги облече, да заблести като звездите на червения килим.

Като говорим за формални събития, този уикенд влезе в продажба и официалната колекция на Виктория Бекъм. За няколко дни някои размери на два от моделите бяха изчерпани. Бекъм както винаги не изневери на себе си и облеклата да изчистени и същевременно детайлите по тях не им позволяват за момент да изглеждат скучни. Дизайнерката заложи на змийските десени в цялата си колекция за следващите сезони. Официалните рокли създават изискани силуети, а дължината на всички е до земята.

Виктория публикува един от най-продаваните артикули на страницата си в Инстаграм с описанието „Моята #VBPreAW19 вечерна колекция осигурява великолепно пристигане“. И това е абсолютно вярно, виждайки красивата феерична рокля, която може да е ваша срещу 5 050 лв.

Подобен е и моделът на универсалната черна рокля, която е перфектният избор за всяко едно формално събитие. Тя е без ръкави, също стига до земята и семплата й кройка позволява да се заиграете с аксесоарите. Нейната цена е 4 050 лв.

Официална рокля от новата колекция
Снимка: international.victoriabeckham.com

Друг от любимите артикули на клиентите е тази дълга рокля с десен на змийска кожа. Кройката пада свободно. Акцентът на този дизайн е отвора в горната част на роклята, който придава елегантен сексапил на всяка жена, която я облече.

Рокля от официалната серия на новата колекция
Снимка: international.victoriabeckham.com

Виктория не изоставя и аксесоарите, ето защо в колекцията й влиза и интересният клъч “Powder box”. Той е перфектен за всяка жена, която едва намира място за огледалце в чантичката си. Ето защо дизайнерката е добавила „екстра“ - огледалце на капачета на клъча.

Клъч с огледалце
Снимка: international.victoriabeckham.com

Някои от любимите ни модели с десен на змийска кожа от новата колекция на Бекъм можете да видите в галерията ни.