Още не сте се сдобили с актуален модел очила за настъпилата пролет и идващото лято? Сигурно се чудите какво ще е модерно - е, класика се завръща в лицето на шестоъгълните, котешките и авиаторските форми, като към всяка от тях се добавя свежа нотка.

Екстравагантни и красиви тази пролет безспорен хит ще бъдат моделите очила в шестоъгълни форми. Изработени от чист метал или в комбинация от метал и пластика, те ще ви дадат усещане за стил и индивидуалност.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руби Роуз с актуалните в момента шестоъгълни очила.
Снимка: Getty Images/Guliver PhotosС лек полъх на носталгия и романтика, авиаторските форми са актуални и през 2019-та, но по-квадратни и по-големи. Все така интересни и едновременно с това подходящи и за двата пола остават моделите с двоен мост, които често се появяват и при диоптричните рамки.

Имаме чувството, че на Дженифър Лопес й отиват всякакви форми очила, но авиаторските с двоен мост са запазена нейна марка.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джони Деп с авиаторски очила с двоен мост.
Снимка: Getty Images/Guliver PhotosТази пролет се запазва тенденцията към котешките форми, като се засилва в издължаването и придаването им на все по ретро стил, който подчертава скулите и формата на лицето.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разгледайте галерията ни за още пролетно-лятно вдъхновение!