Времето тези дни в Лос Анджелис е като в България – предимно слънчево (дори горещо) с температури около 30 градуса. Към това трябва да добавим и влагата, дължаща се на крайбрежното изложение на Града на ангелите, която допълнително създава усещане за задух и жега.

След като добре се справихме с работата на Емо Чолаков, веднага обясняваме каква е причината да ви занимаваме с времето в Лос Анджелис. Ким Кардашиян отново разби всички модни табута, като облече яке тип пухенка и високи ботуши до над коляното, докато навън камъните се пукаха от жега.

Снимка: Facebook

Докато ние си преглеждаме гардероба (и го попълваме междувременно) за всички забравени ефирни и свободни рокли от миналото лято, които са подходящи за горещо време, се замисляме колко неудобен и неподходящ е аутфитът на Ким за подобни метеорологични условия.

Този моден избор на мисис Уест в никакъв случай не може да ни изненада, защото знаем, че Ким Кардашиян е царица в комбинирането на на пръв поглед несъчетаеми дрехи и аксесоари като например анцуг и високи токчета!

Вие какво мислите по въпроса? Стана ли ви горещо?

Ето и едни от последните модни решения на американската риалити звезда: