Точно месец след сватбата си херцогинята и херцогът на Съсекс отново чуха сватбените камбани. Този път булката е племенница на Даяна – Селия Маккоркодейл, която е дъщеря на най-голямата сестра на покойната принцеса на Уелс. Меган и Хари присъстваха на церемонията и не останаха незабелязани.

За повода Меган изненада всички, като направи обратен завой в стила. Докато модните критици си мислеха, че херцогинята на Съсекс никога няма да заложи на нещо различно от едноцветен тоалет, с който никой никога не може да сбърка, тя се появи на сватбата на братоведката на Хари с красива флорална рокля на Oscar de La Renta за 5490 долара. Бялата феерия беше дълга до глезена, в бял цвят и сини цветя. Кройката е свободна и с дълги ръкави. Към ансамбъла беше добавена и красива малка бяла шапка, както и обувки в същия цвят. Към всичко това Меган беше добавила и характерния за нея небрежен кок.

И докато изборът на мъжете за тоалет често остава незабелязан, този път Принц Хари беше решил да координира официалния си костюм с Меган. Вратовръзката му беше светлосиня, кореспондираща напълно с роклята на съпругата му.

Наблюдателни недоброжелатели веднага сравниха тоалета на Меган Маркъл с десен на спално бельо на известна марка.

А малката й шапчица пък беше оприличена на гъба за баня.