Иновативната концепция е осъществена съвместно с Пистолет дизайн студио, които изградиха уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни.
В специално за събитието направената фото-сесия, актрисата Лорина Камбурова оживи декора, облечена в дрехите на младите дизайнери.

Нейните кадри бяха излъчвани по време на ексклузивното привю за журналисти и блогъри, на което Мира Драганова, националният мениджър на BIODERMA и Нели Митева, основателят на ИВАН АСЕН 22, представиха съвместната тема, отправяща към р_еволюцията в дермокозметичния бранш, предизвикана от иконичния продукт на френската дермокозметична компания: мицеларната вода Sensibio H2O.

Днес, журналисти, блогъри и модни привърженици са вдъхновени и се приобщават към интерактивното и трансформиращо събитие, обличайки дизайнерска дреха и заемайки смелата поза на скулптурата от инсталацията пред обектива на фотографа Боряна Пандова.

"За мен поканата да се включа в такова иновативно събитие е огромно удоволствие и вълнуващо предизвикателство", сподели актрисата Лорина Камбурова, която беше и атрактивен гост по време на откриването. "Това отваря за мен нови хоризонти и ме мотивира да търся и изпробвам в себе си различни посоки. Екипът, с който работим, е изключително професионален и симпатичен, а дизайнерите са с голям талант и потенциал."

Първите дизайнерски модели намериха своите р_еволюционни собственици, а останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на ИВАН АСЕН 22, всеки ден от понеделник до петък между 16:00-20:00 ч. и в събота от 14:00-20:00 ч.

Всеки посетител на шоурума получава подарък: еко-чанта с принт, а при откупка на дизайнерски модел: и оригинален продукт на BIODERMA.

Следват редица специални събития, като дизайнерски уикенди и уоркшопи по текстилни техники, като първото от тях е представянето на специално за ИВАН АСЕН 22 разработената колекция на младия лейбъл M2V идната събота, 25.06. от 14:00 – 20:00 ч. в шоурума на платформата на едноименния адрес.