"Кой въобще ще носи това?!" - е коментарът на един от последователите на Revolve. Срещу него застават над 26 000, които биха отговорили "Аз!". И още стотици хиляди в профила на Дженифър Лопес, която е лице на най-новата им ексклузивна колекция. 

Брилянтно розова рокля с дълги ресни и цвете, което напомня една от епичните рокли на Кари от "Сексът и градът". Нея Джей Ло носи със сандали с тънки каишки в актуалния за лятото цвят магента. 

Друга - в бохо стил, която, за да носиш, ако преди това си се потил достатъчно във фитнеса и можеш да покажеш плосък корем. Защото Джей Ло го прави. Става всяка сутрин много рано и започва деня си с джогинг. Следват и други тренировки. 

Някои от обувките носят хипи усещането на 70-те, смесено с елементи, които буквално избухнаха през 90-те - като дебелите платформи например. 

414 лв. е цената на зелените токовете с платформи от тази визия. 

Далеч от вида на Барби, визиите от колекцията все пак по някакъв начин намекват за това - бонбонени цветове, много блясък над подметките. Не всичко е розово, но и няма нужда. Както имаме много причини да харесваме Джей Ло, така са много и цветовете в колекцията, които да те подпалят ии поне мъничко да ги искаш. 

Още обувки разгледайте в ГАЛЕРИЯТА.