Американската певица и актриса Хилари Дъф създаде собствена колекция очила, с която иска да помогне на повече жени да изразят себе си, като обедини модния елемент с функционалността.

Снимка: GlassesUSA.com

„Създадох колекцията, мислейки си за всяка жена. Идеята ми беше да се получат стилни очила на достъпни цени, подходящи за всички типове лице и цвят на кожата, за да има за всеки по нещо. Искам да призова жените да носят очила, за да изразят себе си, своята уникалност и да бъдат горди с това, което са. Отворете очите си, вижте собствената си красота, бъдете МУЗА за себе си!“, това написа 30-годишната звезда от „Деца на килограм“ в профила си в Инстаграм, където анонсира излизането на пазара на колекцията с име Muse.

Точно защото вдъхновението на Дъф за създаване на очилата са именно жените, всеки чифт от колекцията носи името на известна жена – Мерилин Монро, Джейн Остин, Клара Бартън и др.

Снимка: GlassesUSA.com

Ексклузивно моделите вече се предлагат онлайн на glassesusa.com, където всеки може да види как му стоят очилата преди да ги купи. Цените варират от 89 до 125 долара.