Очаква ни ново застудяване, за което трябва да се подготвим. Температурите на 26 януари ще се вдигнат до едва 3 градуса. Вижте подробната прогноза за времето на dalivali.bg.

За последния работен ден от тази седмица се спряхме на класика - черен костюм с райе в сребристо. Красивите аксесоари са акцентите, които ще подчертаят женствеността на аутфита - ботуши на ток, диадема с камъни, чанта и грим в бонбонено розово.

Идеалният завършек на ауфтита е топлещо и меко палто.

Знаете ли какви материи да избирате за зимните си дрехи, така че да се чувствате удобно и да ви е топло? Ето няколко предложения от нас:

Кадифе

Финият блясък на кадифето може да придаде елегантност на всяка рокля. То се смята за традиционна зимна материя, която има мека текстура, обгръща нежно тялото и пада на красиви, тежки дипли. Кадифето е подходящо за по-официални рокли заради лекия си блясък.

Вълнен туид

Вълненият туид е типично зимен плат. Това е фина материя, изтъкана от вълнени влакна – мека и приятна на допир. Традиционните цветове са естествените нюанси на сиво, черно, кафяво и зелено, които се получават от натурални пигменти, но днес цветовата гама е наистина разнообразна.

Вълна и коприна

Уникалната комбинация от вълна и коприна създава страхотно усещане. Топлината на вълната и мекотата на коприната в съчетание създават меки дрехи, които в добавка може да имат и приятен блясък. Освен това тази материя е дишаща.

Кашмир

Няма никакъв спор – кашмирът е сред най-елегантните и приятни материи за зимно облекло. Качеството на кашмира се измерва според дебелината на материята и дължината на влакното, като по-дългите и по-тънки нишки създават по-скъп, по-мек и качествен материал.