Облачно време и с температури до 10 градуса ни очаква на 14 февруари. Вижте и подробната прогноза за времето на dalivali.bg.

Карго панталоните със страничен джоб също могат да се превърнат в подходящо облекло за офиса - с подходящо сако и обувки на ток.

Кокетна дамска чанта, обеци във формата на сърца, очила и любимия парфюм са аксесоарите, които подбрахме, за да завършим визията за 14 февруари.

А знаете ли как да изберете перфектния аутфит за Деня на влюбените от наличните дрехи в гардероба си? Ето няколко идеи от нас:

ТОАЛЕТ ЗА ПЪРВА СРЕЩА

Ако на 14 февруари ви предстои първа среща – роклята с дантела е вашето облекло. Тя може да създаде елегантна и едновременно с това провокативна визия.

Във видеото вижте как сами превърнахме скучната черна дантелена рокля в провокативна, заради която всеки мъж би ви гледал с възхищение.

ТОАЛЕТ ЗА ЛЮБОВТА, КОЯТО ВСЕ ОЩЕ ГОРИ

Връзката ви продължава дълго време, а страстта гори с пълна сила. Усещате пеперуди в стомаха, които сякаш искат да литнат от вълнение?

Влюбени сте и силно искате да впечатлите партньора си – заложете на червеното.

ТОАЛЕТ ЗА 14 ФЕВРУАРИ СЛЕД ДЪЛГА ВРЪЗКА

Третата визия, която подготвихме за вас, е за онези, които предпочитат спокойствието, имат сигурност и ще прекарат 14 февруари с чаша вино, в компанията на любимия човек. Малката черна рокля винаги е добро решение.

Стилистът обаче преобрази класическата малка рокля, като добави риза под нея и съчета с интересен чорапогащник и тънък ток.