Когато си звезда от ранга на Ева Лонгория, не можеш да си позволиш да се появиш на различни събития с един и същи тоалет, дори и да става дума за такива, които се случват в един ден. А когато разполагаш и с най-добрите стилисти, фризьори и гримьори под ръка, е почти задължително да си зашеметяваща и различна.

44-годишната актриса промотира последния филм с нейно участие „Dora And The Lost City Of Gold“ в Ню Йорк. Наложи й се да бъде бърза със смяната на тоалетите, прическите и аксесоарите, но признаваме – крайният резултат си заслужава. А и Ева определено се намира в добра форма, само година след раждането на сина си Сантяго.

Първият тоалет, с който холивудската красавица, която е висока едва 157 см, се появи, беше шармантна копринена рокля в прасковен цвят и с интересна кройка. Визията й беше допълнена от небрежен кок и сандали в златисто.

Последва рокля с по-класическа кройка в масленозелено с дълги ръкави и яка. Коафьорът на Лонгория се беше погрижил косата й да бъде перфектно изпъната и права до блясък.

Другите два аутфита, подготвени за участието й в телевизионно предаване, бяха гащеризони. Единият в бяло, а другият в черно.