Сигурно всяка от нас си спомня времето, в което плажното облекло на половинки стана актуално. На всички ни се искаше да се сдобием с такъв. Друго си е крайниците ти да не изглеждат като четири прегорели соленки, които са присадени върху снежнобял торс. 

О, да, помним еуфорията си. С времето обаче целите бански започнаха да ни липсват. Все пак какъв по-добър начин да придобием секси ретро вид на плажа, да скрием малко от несъвършеното ни коремче, а дори и да не е заради това - просто да изглеждаме сякаш сме изкарани от снимка от началото на 90-те! 

В тазседмичния дрескод имаме цели три предложения за вас. Започваме с класическото. 

Снимка: Press office

#Тук ви предлагаме цял бански костюм от H&M с вълнист детайл в горната част. Влюбени сме в лилавия му цвят, в презрамките, в линията. Той е женствен, нежен и много, много класен. Тъй като моделът му е семпъл, ви препоръчваме да го съчетаете с аксесоари, които да ви бъдат акцент. Да, на плажа ще сте боси, но всички знаем как е лятото - понякога от плажа отиваме директно на парти. С тези сандали с помпони от Zara ще бъдете наистина забележима. Сламената чанта е препоръчителна за плажа - тя е лека, красива и стилна, а и какво по-лятно от сламата?! На снимката сме избрали аксесоар от H&M, но изборът е изцяло ваш. 

Снимка: iStock

#Още една класическа визия. Бански на райета (искахме на лалета, но не намерихме) с една презрамка от H&M, който съчетава две тенденции от това лято. Чантата е от MANGO и е от текстил, което отново е подходящ избор за плажа, тъй като се почиства лесно, при това директно в пералнята. А гащеризонът... ами гащеризонът е от H&M и е тук, за да го облечете и след плажа и да бъдете готова за всичко, което ви се прави. От вечеря в морски ресторант до среднощни коктейли в бар. Обувките са по ваш избор, като тук можете да сложите и платформи. Да, не е удобно за плажа, но пък обичаме да ходим боси по пясъка.

Снимка: Press office

#И сега към нещо не чак толкова типично, но пък безкрайно лятно и весело! Бански от H&M с щампа на Bugs Bunny, дънкова пола и чанта с щампа на Tweety от Zara. Обувките са по ваш избор. Можете да ги изберете както в неутрален цвят, така и в нещо лятно и свежо.

Всяко от трите ни предложения можете да съчетаете със сламена шапка със широка или тясна периферия, за да предпазите лицето си от слънцето, а и за да се насладите на летния аксесоар и да допълните излъчването си.