4 месеца ни делят от сватбата на годината и интересът към всеки детайл от големия ден расте мълниеносно. 19 май 2018 година е важна дата за 36-годишната актриса Меган Маркъл и 33-годишния принц Хари, които ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Замъка Уиндзор.

Подготовката тече с пълна сила. Вероятно много от подробностите около украсата, маршрута, поканите, гостите, храната, тортата са уточнени или се уточняват, но това, което ние чакаме с най-голямо нетърпение, е да видим как ще изглежда роклята на Меган, на кой дизайнер се е доверила, какъв е моделът, дали се в спряла на традиционна кройка и материя или е заложила да нещо модерно, ще има ли ръчна бродерия, като роклята на Кейт Мидълтън.

И докато ние само можем да гадаем, модните дизайнери рисуват.

Снимка: www.justinalexander.com

Британският моден дизайнер Джъстин Александър предполага как ще изглежда бъдещата съпруга на принц Хари, базирайки скицата на елегантния и фин стил на Меган.

Моделът на роклята е съобразен и с важни подробности около бъдещото присъединяване на Маркъл към британската кралска фамилия. Той смята, че 36-годишната актриса ще избере нещо едновременно консвервативно, но подчертаващо по уникален начин красивото й тяло. Основни акценти в модела са високото деколте от дантела, както и флоралните мотиви по дължината на целия сватбен тоалет, който е изработен основно от копринен тюл.

Освен скицата, от модния бранд имат и три конкретни пред(по)ложения за сватбен тоалет на Меган Маркъл:

Снимка: www.justinalexander.com

Снимка: www.justinalexander.com

Снимка: www.justinalexander.com