Антония Йорданова и Кристина Бъчварова създават разкошна булчинска колекция, на която би казала "ДА" всяка жена. Ето какво споделят модните дизайнерки и стилистки за работата си по линията KNAPP Bridal 2017:

"За времето, в което марката съществува, многократно получихме доверието на еднакво развълнувани, но много различни като тип и предпочитания жени. Общото между всички тях беше, че трябваше да кажат "ДА" на някой, когото обичат и че искаха да имат рокли, измислени, съобразени и създадени, специално за тях и техния ден.

Именно, затова първата колекция KNAPP BRIDAL създадохме с много вдъхновение за всички, които имат сватбени планове и ние също влизаме в тях. Тя включва седем модела всеки, от които има свой характер и настроение, както сме сигурни, че всяка една жена има свое усещане, нагласа и потребности, които именно визията и да индикира на този празник.

И тъй като вярваме в силата и смисъла на цялостна концепция, на ваше разположение са седем напълно завършени идеи за стил, които да ви улеснят и насочат без да изпитвате колебание, тъй като са реализирани съвместно с някои от най-добрите и популярни имена в съответната сфера.

Всеки един от тоалетите е допълнен от концепция за грим и коса, дело на Слав Анастасов и Георги Петков. За да завършим всичко до последния детайл, се доверихме и на екипа на CUCCIO България за маникюра. А за да съумеем да осъществим смелите си представи за бижута и декоративни елементи, дори в сватбения ден, отново поканихме неповторимата за нас Марияна Рибарова - PAPIETA. За тази специална колекция използвахме дантели, различна по плътност и обработка естествена коприна, неопрен, памук, тюл и кожа.

Запазихме характерни за нас елементи, силуети и разбира се, цялостната естетика на марката, без да се увличаме в прекомерна "празничност". Вярваме и се надяваме, че всяка една от седемте реализации ще докосне много различни жени и ще ги накара да се усетят също толкова различни и много специални в деня, в който най-много заслужават и биха желали да бъдат такива."

Моден дизайн и стайлинг: Антония Йорданова и Кристина Бъчварова

Фотография: Диляна Флорентин

Моделиер конструктор: Даниела Попова

Колаборация бижута и аксесоари: PAPIETA

Грим: Слав Анастасов

Коса: Георги Петков

Маникюр: Гергана Бангеева и Красимира Бахърова за CUCCIO България

Модели: Дея, Елеонора, Никол Д., Нора, Рея @ Ivet Fashion и Мария Митева@Visages MA