Актьорът Майкъл Маларки, изиграл Lorenzo (Enzo) в един от най-гледаните сериали на всички времена - "Дневниците на вампира", пристига в София за концерт и събитие, посветено на хитовата продукция на 21 ноември в Sofia Live Club.

Снимка: Robby Klein for TheWrap

Роден в Бейрут, Майкъл Маларки завършва лондонската Академия за музика и драматично изкуство. Кариерата му на актьор започва с главни роли в постановки по драми на Тенеси Уилиамс и Юджийн О’Нийл. Ключов актьор е в трупата на Британския национален театър в Лондон, докато не стига до големия екран и ролята си на Лоренцо в култовата телевизионна продукция "Дневниците на вампира".

Паралелно с кариерата си на актьор, Майкъл Маларки се занимава активно с композиране на музика, като през 2014-а излиза първото му ЕР "Feed The Flames", последвано от "Knots" през 2015 г. Първият му дългосвирещ албум "Mongrels" излезе на бял свят само преди дни на 8 септември - а българската публика ще може да му се наслади на живо на 21 ноември в Sofia Live Club. 

Наслаждавайки се на изследването на по-тъмната страна на своята природа в стремежа си да намери спокойствие с нея, Маларки използва своите открития, превръщайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали. 

"Mongrels е албум за смяната на сезоните, буквално и преносно. Той е пътешествие през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, но в същото време константно търсещо смисъла зад непостоянството в това пътешествие".

"Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази борба с онези противоположни сили вътре в нас. Двойствения характер на човешкото и животинското", споделя самият Майкъл Маларки, който ще се качи на сцената на Sofia Live Club на 21 ноември и без съмнение ще спечели без усилие сърцата на публиката с невероятното си сценично присъствие и омагьосващ глас.

Вратите на клуба отварят в 19:30 ч. Събитието е без възрастово ограничение, като само лица под 14 г. е нужно да бъдат с пълнолетен придружител.

Цени и видове билети:

Ранно Пиле от 25 лв само в магазин Яко (ул. Граф Игнатиев 43)

Стандартни Билети от 30 лв в НДК, ОМV, НА ТЪМНО, Booktrading и мрежата на Тicketportal.bg

Онлайн и ВИП Билети директно от: http://bit.ly/MichaelMalarkeyLive 

ВИП Пакет: 100 лв, който включва

- Приоритетен и по-ранен достъп в клуба - влизате 30 минути преди да отворят вратите за останалите посетители и имате приоритетен достъп на входа;

- Среща с артиста и снимка с него след концерта;

- Специален VIP ламиниран бадж за концерта - получава се на място в клуба