Катерина Евро е една от най-обичаните български актриси и, както изглежда, една от най-влиятелните личности в социалните мрежи. Тази седмица тя се похвали, че е получила наградата "Селебрети инфлуенсър", която се връчва за пръв път в България.

 

 

„Доживях да взема и такава награда - Инфлуенсър на годината!“, написа тя в Инстаграм. „Догодина си пожелавам да ми вдигнат и пенсията!“

В текста си към снимката тя отбеляза още, че е направила първата стъпка към социалните мрежи благодарение на сина си Александър Кадиев, който е актьор и един от най-популярните водещи в България.

 

 

„Шегата настрана! Благодаря ви за цялата подкрепа и специални благодарности на сина ми Александър Кадиев, че ми създаде инстаграма - давай все така, майче - ти с идеите, аз с наградите.“

bTV е медиен партньор на организаторите от "Атика Ева" и United Partners, чиято цел бе да отразят най-успешните създатели на дигитално съдържание. 48 интернет звезди ще бяха представени в 12 различни категории в зависимост от сферата на работата им.

„Хаштаг Ауорд“ са първите награди за инфлуенсъри в България и всички в момента трябва да сме изключително щастливи, че сме част от организацията им и нямаме търпение за второто издание на конкурса“, заяви Невена Дякова, гл. редактор на сп. „Грация“.