Една от най-обичаните български актриси Цветана Манева, която участва в новия драматичен сериал „Фамилията” разкри, че е близка приятелка с режисьора Галин Стоев и с драматурга Яна Борисова.

Как Цветана е решила да стане актриса, как е преодоляла страха си от светкавицата на фотоапарата, за да се превърне в една от най-сниманите и обичани български актриси? Любопитни са и подробностите за приятелството й с Галин Стоев - двамата се срещат за първи път преди повече от 10 години, когато режисьорът я кани да участва в скандалното представление „Монолози за вагината”.

Самият Галин Стоев ще сподели спомените си за детската театрална студия на Катя Папазова във Варна - там се е чувствал като у дома. Пред екипа на „непознатиТЕ” той ще разкаже защо напуска България и кога се завръща в родината, кое го кара отново да покани Цветана Манева за главна роля в най-новия си спектакъл, както и за филма „За хората и магьосниците”, където участват още Атанас Атанасов, Стефан Вълдобрев, Вежен Велчовски и Радена Вълканова.

Всичко това ще е част от филма на журналиста Георги Тошев, режисьора Явор Веселинов и оператора Росен Даскалов. Те надникват зад кулисите на спектакъла „Хората от Оз” в Театър 199, за да разкаже много лични истории. Пред камерата на bTV Цветана Манева, Яна Борисова и Галин Стоев ще разкажат какви деца са били и как са се запознали.

„Този филм ми е особено скъп, защото е много личен. В него наблюдавам как минава един отрязък от живота на трима много талантливи българи. Как тяхното желание да правят смислени неща във време на пълен разпад на обществото и ценностите ги центрира, дава им посока, изпълва със смисъл живота им. Този филм е документ как се случва едно приятелство, през какво преминава, как продължава, независимо от обстоятелствата. От разделите и срещите. От различията.”, казва авторът на филма Георги Тошев.

Всички тези разкрития гледайте в "непознатиТе" тази неделя от 12:30 часа по bTV.