Карантината заради пандемията от новия коронавирус засегна огромна част от хората по света - и известните личности не са изключение. Как  звездите прекарват времето си вкъщи по време на социалната изолация? Вижте от снимките, които споделят в социалните мрежи.

Американската актриса Рийз Уидърспун се е отдала на рисуване с темперни боички. Видимо въодушевена от процеса и резултатите, носителка на "Оскар" сподели снимки в Инстаграм с думите: "Напускам работата си! Благодаря за материалите за рисуване, мамо!"

Друга голяма холувудска актриса - Шарън Стоун, пък се е захванала с готвене. Звездата от "Първичен инстинкт" сподели видео как готви в кухнята си в компанията на своя домашен любимец - куче, което лежи мързеливо на пода, докато реже лук на кубчета върху плота.

Кралицата на попа Мадона е решила този път да забърка омлет със сирене, вместо някой голям хит. Или както тя го нарича - мамбо в кухнята.

Звездата от "Стриптийз" Деми Мур също е хванала четката за рисуване - при това в компанията на Брус Уилис и цялото си семейство. Около акварелните боички се вижда и известно количество бирени бутилки, които сигурно служат за вдъхновение.

Житейкият избор на Натали Портман е да бъде веган и да се грижи за планетата, така че не е учудващо, че холивудската актриса да отбележи Деня на Земята, като подкрепи действията на млади еко активисти. Носителка на "Оскар" за ролята си в "Черният лебед" приготви една от любимите си веган рецепти - салата от леща с печени сладки картофи, къдраво зеле и фета.