Добре дошли отново в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще разберете отговорите на нови три екзистенциални за Холивуд въпроса, без които животът просто не струва... Старт на куиза!

Риана, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато музиката ти е начело на класациите, но славата все още не ти достига?
Отговор: Обикаляш интернет гола.

Докато фенове и медии напъват мозъците си по темата "последно Крис Браун с Риана ли е или отново се е събрал с бившата си приятелка – моделката Каруече”, Рири не си губи времето и за пореден път насочва вниманието към себе си. Певицата явно се е отдала на почивка в компанията на най-добрата си приятелка Мелиса Форде, която сподели в Туитър снимки на барбадоската красавица, на които Рири е почти гола. Обзалагаме се, че просто й е станало горещо или бикините й са били неудобни, но в същото време е искала да се снима за спомен с камината.

Деми Мур, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато се усетиш, че си на 26 и излизаш с два пъти по-възрастно от теб гадже?
Отговор: Разкарваш го под претекст, че искаш да се фокусираш върху кариерата си.

26-годишният артдилър Вито Шнабъл заряза Деми Мур, за да се фокусира върху кариерата си. 50-годишната Деми се порадва на Вито за доста кратко. Артълърът бил по работа в Маями, когато актрисата долетяла при него. Вито стиснал зъби за през нощта, но на другата сутрин заявил в прав текст на Деми, че късат. Аргументите му били, че връзката им яде от времето му и му пречи на кариерата...

Чарли Шийн, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато подадеш пръст на най-скандалната персона в Холивуд?
Отговор: Отхапва ти ръката, неблагодарницата.

Чарли Шийн е бесен на Линдзи Лоън за това, че още не му е благодарила за оказаната финансова подкрепа. Актрисата напоследък си има неприятности с данъчните в САЩ, а за да се измъкне от блатото, е обявила за продан някои свои имоти, а други е дала под наем. В един момент Лоън така го била закъсала, че останали без налични пари. Тогава актрисата се оплакала на Чарли Шийн, който, без да му мигне окото, извадил кеш 100 хил. долара и й ги дал. Актьорът дори не поставил срок за връщане на парите. "И да не ми ги върне – голяма работа. Въпросът е в уважението. Очаквах поне едно "благодаря". Обаче и досега не съм го получил. Разочарован съм", покрусен е Шийн.