Няма по-подходящ момент от сегашния, за да поставим началото на празненствата! С тазгодишната коледна колекция, която включва два различни стила блестяща декорация, ярко осветление, уютен текстил и всичко необходимо да напълним кухнята с вкусни коледни лакомства, ИКЕА поставя началото на зимните празници със стил и красота, блясък, спокойствие и свобода.

Така още преди Дядо Коледа да слезе през комина, преди пазаруването в последната минута, преди дългите дни, посветени на безкрайните приготовления и началото на големите семейни събирания, искаме да отделим минута (или може би две), за да се насладим на малките стъпки. Стъпките, които ни отвеждат до задушевни срещи, малки лични ритуали и онези вълшебни моменти на очакване, че скоро Коледа ще дойде. Нямаме търпение!

Поредица вълнуващи и завладяващи материали, с които ще споделяме радостта да празнуваме заедно.

Най-хубавите моменти...

#идват в малки опаковки
Знаем, че в изобилието на празничните приготовления и вълнения, стресът не е изключен. Повечето от нас се тревожат за домашната украса. Може би други дори губят съня си в желанието си да открият перфектния подарък за своите приятели или любими хора.
Ами ако спрем да търсим съвършенството в големите жестове? И вместо това се концентрираме в това да уловим малките моменти, които носят истинска радост и празничен дух в нашите сърца?! Защото обикновено най-хубавите подаръци са не онези, които чакат да бъдат разопаковани под коледното дърво, а онези лични моменти, които се превръщат в дълготрайни спомени и ценни традиции.

#са по време на Коледни празници
В тазгодишната коледна колекция в два различни стила има по нещо за специалните моменти на всеки един от нас. От декорацията до кухнята, без значение дали обръщате внимание на всяка дреболия и дрънкулка или просто искате да запалите няколко свещи. Дизайнерите от ИКЕА приветстват всички ентусиасти да посрещнат празничния уют заедно с нас.

#Когато можем да видим Северното сияние
В светлината на сезона колекцията представя неочаквана и закачлива атмосфера. Може би традиционната елха сега е искрящ оголен клон. 

Съчетавайки лъскави и матирани повърхности, златиста дървесина и свежи пастелни тонове, колекцията притежава всички необходими съставки, за да създаде нови и лични коледни традиции.

#...и изпитваме сладка носталгия по традициите
В другия край на сезонния спектър представяме колекция в богат топъл и тъмен стил – следвайки класическото, романтично и носталгично коледно усещане. Връщаме се назад във времето, за да открием пресечната точка между старото и новото. 

Вдъхновени от пленителни замъци и мрачни тонове, откриваме красотата в детайлите на античен метал, дантела и гравюри.

В галерията, която следва ще се натъкнете на изключителни дизайнерски находки, които ще ви вдъхновят и засилят усещането на радост и вълнение с наближаването на Коледните и Новогодишни празници.