Европейската почивка на Дейвид и Виктория Бекъм продължава и през уикенда сексапилният футболист сподели снимка на педикюра на жена си. Той обаче сравни пръстите на краката ѝ с морски мекотели.

Снимка: Getty Images

„Струва ли ви се, че краката на жена ми приличат на „percebes?”, попита Дейвид в сторито си, където се вижда снимка на крака на Виктория и на морските мекотели, които споменава.

Морските животни са от вида Pollicipes pollicipes и се срещат по крайбрежията на Испания, Португалия и Северозападна Африка.

Миналата седмица семейство Бекъм бяха на почивка в Хърватия. Те споделиха снимки, от които се вижда, че с тях с две от децата им – Харпър и Круз.

Този уикенд Виктория, която преди да се захване с модна кариера беше част от супер успешната група „Спайс Гърлс“, сподели снимка, на която е заедно с Дейвид на джет.

„Да, точно така – Дейвид Бекъм ме качи на джет“, написа тя към снимката, която сподели в Инстаграм. „Какво следва след това?“

Дейвид и Виктория са една от най-популярните звездни двойки. Двамата се запознават през 1997 г., когато са сред най-големите звезди на Великобритания. През март 1998 г. се ражда първият им син, Бруклин, а четири месеца по-късно двамата сключват брак.

Самият Бруклин се ожени за приятелката си Никола Пелц през април тази година.