Певицата и дизайнер Виктория Бекъм, която е омъжена от 11 години за футболната звезда Дейвид Бекъм, смята себе си за късметлия, защото е имала шанса да намери подходящия партньор.

„С Дейвид сме сродни души. Толкова сме щастливи, че сме се открили един друг. Обичаме се много”, заяви Виктория пред британското списание „Hello”.

"Когато се жениш, знаеш, че ще има радости и тъга. А когато двойката са публични личности като нас, имат двойно повече проблеми за решаване. Но ние приемаме това и се справяме вече 11 години", споделя още бившето спайс момиче.

Семейство Бекъм, което в момента живее в Лос Анджелис, с трите си деца – Бруклин (11г.), Ромео (8г.), и Круз (5г.), пази страстта във връзката си жива, като се събира всяка седмица на кино вечер вкъщи. „Винаги отделяме време един за друг”, споделя Дейвид Бекъм.

„Синовете ни са най-важни, но все пак си открадваме по малко време и за нас двамата”. Въпреки че още изпитват носталгия към Великобритания, семейство Бекъм заявява, че никога няма да напусне дома си в Лос Анджелис.

"Горда съм, че съм англичанка, но всъщност се радвам на най-доброто от двата свята", каза Виктория. "Ние обичаме живота си в Лос Анджелис. Американците са много мили с нас”.

"Американската култура е страхотна и не се виждам да живея другаде. Децата ходят във великолепно училище, а ние имаме много приятели", споделя още певицата.

Сред най-близките приятели на пленената от американската култура Виктория са „отчаяната съпруга” Ева Лонгория и звездното семейство Том Круз и Кейти Холмс.