Неизпълнено обещание е това, което може да провокира 35,5% от жените да повишат тон. И с право. Изключително неприятно е да разчиташ, че приятелите ще се съберат да ударят по едно рамо, когато внасяш новите си мебели, защото всички те са обещали помощта си, а в сюблимния момент изведнъж да си намерят много важна и спешна работа. И това ако не е причина за здраво крещене… здраве му кажи.

14,96% от гласувалите пък се палят от най-малката дреболия. Явно оттам идва думата кибритлия – пали се бързо като клечка кибрит. А запали ли се, лесно става и голям, буен огън.

Няма да вдигаме скандал, но и секс няма да правим, ако краката/устата му миришат. Това ще направят (и няма да направят) 43,83% от гласувалите в „интимната” ни анкета. Всъщност представата за тази неприятна за окото и носа картинка, наистина може да изрита зад вратата и най-силното желание за интимност. Един сериозен процент гласували (30,09%) обаче са на коренно противоположно мнение. Тях никой и нищо не може да ги отдели от любимия човек. Може би на принципа „затварям очите и си представям, че съм с Брат Пит”, можем да потушим и неприятните миризми. Затваряме очите и си представяме аромат на ириси и мускус. Любовта е способна на какво ли не!

Любовта или пък случайността може да събере в една двойка Риана и Асен Блатечки. Така им се иска на 50,51% от гласувалите в анкетата в рубрика Лица. Признаваме, че комбинацията наистина звучи добре. Представете си как биха изглеждали децата на певицата и актьора. Второ и трето място си поделят Ернестина Шинова и Арнолд Шварценегер с Ферхунде от „Листопад” и Мартен от „Гласът на България. И техните деца, ако си представим… или пък по-добре не.

По-добре не казват и 43,72% от отговорилите на въпроса „Ще смените ли прическата си през новия сезон?”. Никаква промяна, само връхчетата, които цъфтят, ще бъдат подстригани. За 17,21% обаче промяната е задължителна. Новата прическа идва заедно с новия сезон.

И новата фигура може да дойде, ако спортуваме усилено. Спортът в домашни условия обаче се свежда само до упражнения (40,82%). И не за друго, а защото основните ни занимания у дома са чистене, готвене и почивка (26,77%).

Хей, мили дами, не пренебрегвайте себе си в името на чистата къща и вкусната гозба. Важно е първо вие да помислите и да се погрижите за себе си, за да го направи после и друг. Отделяйки повече време за лични нужди, отделете такова и за новите ни анкети:


Кои са най-лошите съвети, които получихте от майка си?
Избелвате ли си зъбите?
Кои са любимите ви есенни плодове?
Усмихваме ли се достатъчно?
Използвате ли сексиграчки?