Актьорът Честър Ханкс, по-известен като Чет, сподели видео, в което се вижда как от главата му тече кръв и заяви, че раната е причинена от бившата му приятелка Киана Паркър, която го е нападнала с нож. Тук може да видите видеото от неприятната сцена:

30-годишният мъж, който е син на актьора Том Ханкс и певицата Рита Уилсън, твърди, че атаката се е случила на 8 януари в дома му в Тексас. Киана разказва съвсем различна история. Според нея именно Чет е взел ножа и я е подгонил.

Видеото показва, че жената го е ударила поне веднъж, но не се вижда нищо от събитията преди това. В следващия момент виждаме Чет, който има рана на главата. Чува се как той обвинява Киана, че го е нападнала с нож, което тя първоначално отрича, а след това се оправдава, че той я е бутнал.

Според Чет Ханкс скандалът е започнал след като той е хванал приятелката си да краде. Според него тя е крала от парите му и без негово позволение е плащала наема си с кредитните му карти. Той разказа още, че след като е разкрил кражбите, тя е дошла при него с двама непознати мъже, единият от които е бил въоръжен, за да го заплашват.

Според нея обаче инцидентът от януари е само последният етап от продължително насилие, на което е била подложена през последните месеци от връзката им. Тя твърди, че приятелят ѝ често се е държал грубо с нея, нападал я е и не ѝ е позволявал да излиза. На 8 януари е дошла само за да си вземе вещите от дома му и тогава той я е атакувал отново пред очите на хората, дошли да ѝ помогнат да се изнесе.

Спорът между двамата ще се разреши в съда.