Лидия Ганева - момичето с великолепен глас, което смая всички в "Гласът на България", ни допусна до едно съкровено за нея пространство - снимките й в Инстаграм и специалните истории, които стоят зад тях. 

Като гост в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм", Лидия разказва на коя снимка е била много разплакана и коя е най-любимата й. Защото хората на изкуството просто не могат да крият емоциите си. А и не бива! 

Снимка: Евгений Милов

"Това са моите последни снимки от "Гласът на България". Не знам дали се вижда, но много плаках. Прегръщах всички... Всички си мислеха, че плача заради резултата, но аз всъщност плаках, защото предаването свърши, а беше част от моето ежедневие. Много ми харесваше да бъда там. И до ден-днешен много ми липсва!"

Прекрасните снимки, които й направи фотографът Евгений Милов, разгледайте в галерията.

Категорична е, че снимката от концерт на "Мистерията на българските гласове" във Финландия, където отива заедно с майка си, й е най-любимата.

А ето и любопитната история зад кадъра. 

"Мама беше част от "Мистерията на българските гласове". Носталгията беше огромна тогава. Бях във Финландия, но се чувствах в България. Просто ми е най-любимата снимка в моя профил. Защото ме върна в България точно в този момент."

Какво още ни показа и разказа Лидия Ганева - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Още от поредицата: