Неприятната страна на това да си световно известен е, че привличаш вниманието на хора, за които би предпочел да останеш невидим. Питайте Джъстин Тимбърлейк, нападнат от мъж, който се хвърли в краката му и ги сграбчи. Певецът и актьор едва не падна, докато мъжът беше издърпан от охраната.

Това се случи на представянето на колекцията пролет-лято на Луи Вюитон за 2020 година в Париж. Тимбърлейк посети модното шоу заедно със съпругата си Джесика Бийл. И двамата не са пострадали от инцидента, но са стреснати.

Снимка: Getty Images

Мъжът, който опита да спъне Джъстин, всъщност е добре познат сериен нападател на звезди. Виталий Седюк е бивш украински журналист, който живее в Лос Анджелис. Той е известен с това, че често атакува звезди, има няколко ограничителни заповеди срещу него, съден е многократно и дори е бил принуден да извършва обществено полезна дейност като наказание за неуместните си шеги.

Освен Тимбърлейк, Седюк е нападал десетки други знаменитости. През 2012 налетя на Уил Смит и го целуна, по време на премиерата на „Мъже в черно 3“, в резултат на което получи шамар от актьора.

Седюк с глава между краката на Брадли Купър.
Снимка: Getty Images

През 2014 г. се хвърли в краката на Брадли Купър и завря лицето си в слабините му. За разлика от Смит, Купър запази самообладание и не спря да се усмихва през цялото време. Други мъже, които са се озовали със Седюк между краката си са Леонардо ди Каприо и Брад Пит.

Виталий Седюк няколко пъти е бил обвиняван в сексуален тормоз. По време на кариерата си като „професионален шегаджия“ мъжът е целувал Миранда Кер, завирал се е под полата на Америка Ферера и почти успя да целуне дупето на Ким Кардашиян. Адел също е сред жертвите на нападателя.

Седюк изпълнява присъдата си с тениска на Брад Пит, заради когото беше осъден.
Снимка: Getty Images

През 2013 г. Виталий Седюк беше осъден на 20 дни обществено полезен труд, наложи му се да плати съдебните разноски в размер на 440 долара и принудително беше подложен на психиатрична експертиза, което показа, че мъжът не е луд, а просто търси внимание.