Ако всяка статия, която сме написали в LadyZone.bg през последните 4 години беше човек, то сайтът ни щеше да е град, голям колкото Харманли – с население 19 818 жители. Всеки от тях е уникален по своему, интересен, със собствен характер и харизма.

По случай четвъртия ни рожден ден решихме да направим класация на най-четените ни материали – да проверим какво сте чели най-много и да се позабавляваме заедно, връщайки времето назад. Готови?

Започваме с № 10 – позиция, която отредихте на най-красивото дете Кристина Пименова. Смятаме, че Криси успя да ви плени с дългата руса коса, бездънните сини очи и порцелановата си кожа. Освен да бъде модел, тя се занимава и с художествена гимнастика. Изобщо дете, на което да се възхищаваш! Припомнете си как изглежда руската девойка, родена в Париж:

 

Оценяваме факта, че нашите читателки се интересуват от всичко, което би направило празникa им по-шарен, весел и красив. Ето затова не спираме да споделяме с вас малки трикчета, с които се постига голям ефект. Като например боядисване на яйца за Великден с помощта на маргарин – един материал, който заема достойно позиция №9: