Ще се учудите, но едно от най-сексапилните тела на планетата поддържа форма с тестени изделия... Никога неувяхващата Моника Белучи разказва за първи път пред българска медия, че поддържа фигурата си с проверена от нея диета – италианката се доверява на националното ястие на страната си - „паста, паста и само паста, но винаги и само със зеленчуци, никога с месо или риба!”, заявява Белучи пред водещия на „НепознатиТе” Георги Тошев.


Актрисата допусна екипa на предаването, за да даде първото си интервю пред българска медия на журналиста Георги Тошев и да разкаже за личните си и професионални предизвикателства през годините.

Срещата между двамата се случва в хола на Емир Кустурица в къщата му в Кустендорф.

„Идеята да направя интервю с нея се роди преди години. Дори помолих актьорa Христо Живков, с който Белучи си партнира във филма „Страстите Христови”, да ни свърже. Не се получи, защото графикът й е строго разграфен, а след раждането на двете си дъщери, тя рязко намали медийните си изяви”, разказва още Тошев.

Тя наистина е много, много красива. Говори с тялото си. Изглежда изключително и няма грам поза в нея. В предварителния ни разговор призна колко е впечатлена от българските актьори Христо Живков и Христо Шопов, с които снима във филма на Мел Гибсън „Страстите Христови”.

Какво обаче каза звездата само на Тошев ще разберат зрителите на Би Ти Ви, тази неделя от 12.30 часа в "НепознатиТЕ".