34-годишната Тейлър Суифт зарадва феновете си на стадион "Мърифийлд" в Шотландия на 7 юни, но бе принудена за кратко да спре да свири на китарата си, защото страдаше от спазъм.

Тя каза на публиката: "Ръката ми е замръзнала в странна позиция... Това е толкова смущаващо... все едно свиря с клещи... никой не може да разбере какво е чувството“.

Въпреки това Тейлър се наслади на преживяването да свири за феновете си в Шотландия, признавайки, че е имала "незабравима" вечер.

Снимка: Getty Images

Русата красавица, която изпълни някои от най-известните си песни, включително "Cruel Summer" и "Lover", по време на шоуто каза: "Единбург, ти ми даде всичко, което можеше да ми дадеш тази вечер."

Снимка: Getty Images

Тейлър ще изнесе концерти в Ливърпул на 13, 14 и 15 юни, а наскоро беше обявено, че градът ще бъде преименуван на Тейлър Таун, когато 150 000 фенове се стекат в града за нейните концерти на "Анфийлд".

Снимка: Getty Images

Градският съвет на Ливърпул обяви, че градът получава ново име в чест на Тейлър, а освен това има планове да бъдат показани 11 арт инсталации, вдъхновени от всяка епоха от кариерата на Тейлър, пише БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Предвижда се Тейлър да изнесе концерти и в Кардиф и Лондон, а според съобщенията концертите ѝ ще увеличат разходите във Великобритания с почти 1 млрд. паунда.

Снимка: Getty Images

Междувременно поп звездата неотдавна влезе за първи път в списъка на световните милиардери на „Форбс“. Тейлър стана първият човек в историята, достигнал нетна стойност на богатството си от 1 млрд. долара единствено чрез своята музика или изпълнения.

Снимка: Getty Images

Изданието заяви: "Знаменитостите също стават все по-богати. Тейлър Суифт (1,1 млрд. долара) се присъединява към класацията през 2024 г. - първият музикант, който прави това единствено въз основа на писане на песни и изпълнения - след рекордно дългата първа част на турнето си “Eras."