Гледали ли сте филма "Нощ в музея"? За двама щастливци той може да се превърне в реалност. Можете да спечелете нощувка за двама в Лувъра, като се включите в играта на Airbnb.

Снимка: © Julian Abrams / Airbnb

Ексклузивната визита включва тур с арт историк на музея, както и възможността да се потопите необезпокоявано от тълпите туристи в компанията на Мона Лиза и Венера Милоска.

Снимка: © Julian Abrams / Airbnb

Очаква ви дори ВИП концерт в залите на Наполеон III, преди да се оттеглите за сън в миниатюрната пирамидата, построена специално за случая.

Снимка: © Julian Abrams / Airbnb

"Една нощ в Лувъра е подходящ начин да бъде отбелязана 10-годишнината на туристическия сайт", казва Селия Заиди, комуникационен мениджър на Airbnb във Франция. 

Емблематичната пирамида на Лувъра наскоро също отбеляза своята 30-годишнина, а Лувърът е най-посещаваният музей в целия свят.

Снимка: © Julian Abrams / Airbnb

"Би било уникално и незабравимо преживяване да се скитате из залите на бившия кралски дворец през нощта", допълва Ан-Лор Беатрикс, заместник-администратор на Лувъра.

За да се включите в играта, трябва до 12 април да отговорите на въпроса: "Защо бихте били перфектният гост на Мона Лиза?" в сайта на Airbnb.

Снимка: © Julian Abrams / Airbnb

Airbnb ще избере най-оригиналния отговор и ще поеме разходите за победителя и човека, с когото е решил да пътува до Париж за мечтаната нощ в Лувъра на 30 април. Вижте повече във видеото по-горе.