Повечето жени предпочитат да не излизат много в последните месеци на бременността си, но за Денис Джоунс, дългогодишна почитателка на поп певицата Пинк, е било немислимо да изпусне концерта ѝ в Ливърпул. За нейно съжаление (или по-скоро за нейна радост), Денис не успяла да чуе много от изпълнението, защото още на първата песен започнала да ражда.

Снимка: Twitter

Медицинските лица в залата се притекли на помощ и отвели жената в помещението за първа помощ, което се намирало под сцената, на която Пинк продължавала да пее песента си „Let’s Get This Party Started“ (доста подходяща за начало на един нов живот). Раждането отнело само пет минути и протекло без никакви усложнения.

Снимка: Twitter

Младата майка решила да нарече момиченцето си Доли Пинк, в чест на любимата си певица. В социалните мрежи хората се шегуват, че това е най-новата почитателка на Пинк.

Снимка: Twitter

Това не е първият, нито най-шокиращият случай на раждане по време на концерт. През 1969 г., на концерт на Ролинг Стоунс, се родили цели четири бебета, но други четирима души загинали заради наркотици, сбивания и инциденти.