Моделът Станимира Колева планира да замине за Лондон тази есен. Това сподели красавицата в интервю за GRAZIA. И макар в момента да е в България, красавицата с портфолио, включващо реклами за марки като L’Oreal Professionnel, Schwarkopf и Azzaro, е твърдо решила да се установи в британската столица заедно със семейството си. „Не мога да кажа, че не харесвам живота у нас, просто мисля по-глобално и не искам да отгледам детето си тук“, споделя моделът, който краси септемврийската корица на GRAZIA.

„Взех решение, че в даден момент трябва да спра да се снимам“, категорична е красавицата, която не иска да бъде от моделите, които на 35 години продължават да се снимат и дефилират. Стайлингът е едно от поприщата, към които смята да се насочи Станимира. „Мои приятели ми предложиха да им асистирам в началото. Но не смятам да се занимавам сериозно със стайлинг, реших да пробвам, нещо като хоби.“, допълва моделът, който „уби“ Стефан Данаилов в „Стъклен дом“.


След като взе участие в хитовия сериал на bTV, Станимира Колева ще ни изненада приятно и на големия екран. В началото на октомври кино почитателите ще могат да й се насладят в лентата „Пъзел“. „Това е драматична история, която може да се случи на всеки човек. С Асен Блатечки си партнираме“, издава моделът. Двамата играят във филма влюбени, които непрекъснато се събират и разделят, разкрива още Станимира пред най-голямото модно списание за жени у нас.

В септемврийския брой на GRAZIA, посветен на началото на учебната година, ще откриете също ценни съвети на психолога по проблемите, които малчуганите срещат още с първия звънец. Ще се запознаете с модните тенденции за новия училищен сезон и ще откриете актуален шопинг за пораснали момичета и техните наследнички.