Шестият сезон на „България търси талант“ се завръща по-вълнуващ от всякога. Освен разнообразни таланти, публиката ще се радва и на невероятна комбинация от звезди, които ще бъдат жури. Тази година бутоните ще се натискат от Любен Дилов, Катето Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта.

Единствено в този риалити формат можем да видим подобно разнообразие както на сцената, така и в бакстейджа. Но дали различията не пречат на работата? Отговорът е „НЕ“!

Наскоро звездите публикуваха обща снимка, на която си личи че с нетърпение очакват талантливите участници.

А вчера Славена Вътова пусна снимка заедно с Ицо Хазарта, на която двамата си почиват в бакстейджа. От публикацията си личи, че за тях това не е досадна работа, а по-скоро забавление.

Въпреки големите отговорности, които падат на раменете им, те успяват да запазят чувството си за хумор. Може би пръст в това имат и двамата водещи – Александър Кадиев и Дани Петканов, които са известни с таланта си да разсмиват хората.

Всеки от журито има свой поглед относно критериите, по които ще определя кой бутон да натисне. Катето Евро споделя, че е „доброто ченге“, а Ицо Хазарта, че "тази година ще е по-строг". Славена Вътова е може би най-неочакваният представител на журито. Тя определя за свой талант позитивния си поглед върху нещата. „Мис България“ 2016 казва, че "ще търси красотата на всеки един талант". Любен Дилов-син пък даде заявка да е по-предпазлив и че няма да бърза с реакции.

Различията в риалити форматите ни гарантират забавление. Но освен смях се подгответе и за много интересни изпълнения на сцената през септември с „България търси талант“!