Най-голямото дете на Скоти Пипън - синът му Антрон Пипън, е починал в понеделник, съобщи бившата баскетболна звезда от НБА. Антрон беше на 33 години.

55-годишният Скоти Пипън съобщи трагичната новина в Инстаграм профила си, като сподели галерия със снимки, на които са заедно със сина си. Бившият играч на "Чикаго Булс" не потвърди причината за смъртта на Антрон.

"Съкрушен съм да споделя, че вчера се сбогувах с първородния си син Антрон", написа Скоти Пипън в социалната мрежа.

"Ние двамата споделяхме любовта към баскетбола и сме имали безброй разговори за играта. Антрон имаше хронична астма и ако не страдаше от заболяването, наистина вярвам, че щеше да стигне до НБА. Той никога не позволяваше това да го свали - Антрон остана позитивен и работи усилено, а аз съм толкова горд от мъжа, в който се превърна", споделя Пипън.

"Едно добро сърце и красива душа си отидоха твърде рано. Обичам те, сине, почивай в мир, докато се срещнем отново", написа Скоти.

Скоти Пипън призова феновете си да бъдат съпричастни към скръбта на майката на Антрон - Карън Макколъм - първата му съпруга, за която е женен от 1988 до 1990 г.

Втората съпруга на Скоти - Ларса Пипън, за която се жени през 1997 г., написа в Инстаграм: "Някои истини в живота са трудни за приемане. Спомените с теб никога няма да избледнеят! Те ще останат с нас завинаги. Ще бъдеш завинаги в сърцата ни, обичаме те и винаги ще ми липсваш. Почивай в мир, Антрон."