Колкото и да са полюсни настроенията около празнуването на този нямащ нищо общо с България празник Хелоуин, всяка жена, която вече е майка, се изкушава да облече детето си със сладурски карнавални дрешки. Преобразяването е забавление, а какво по-хубаво от това да се забавляваш заедно с детето си?

След като всички сме съгласни, че Хелоуин е невероятен празник за всички деца, то нека видим кои известни български майки преобразиха мъниците си.

Певицата Поли Генова сподели с феновете си в Инстаграм приказна есенна фотосесия с 8-месечния си син Даниел. На снимките той е облечен като тиква – със сладка шапка с дръжка. „Не съм имала по-сладка тиква за #Halloween“, написа Поли към кадрите. Напълно сме съгласни с нея за най-сладката тиква!

Актрисата и певица Мона Гочев е избрала малко по-различна карнавална премяна за 9-месечния Никола. Синеокият чаровник е облечен като прилеп и по всичко личи, че това превъплъщение му допада. Като допълнение към цялостната визия Мона също е облечена в черно, с грим и диадема.