Едно от най-актуалните лица на киното и българските сериали -Силвия Петкова, се представя също толкова успешно и в постановките на Театър "София". Тя продължава да търси и намира себе си, като не забравя, че най-важното по пътя към успеха е процесът, а не резултатът.

"Театърът, или актьорството като цяло, е моята алтернативна реалност...Театърът е съдбата ми!", споделя актрисата в интервюто си за списание Grazia. За себе си на сцената на живота признава: "Имам склонност да се грижа повече за другите, отколкото за себе се". Актрисата разказва и за проекта "театър на бар стола“ – "В светлините на прожекторите е Авторът и неговото послание. После сме ние, актьорите-седнали на по един бар стол с пиесата в ръце".

И още в броя: номинираните дами в 11-те категории на най-престижния дамски конкурс в България "Жена на годината", интервю с Диана Алексива, Джерард Бътлър - мъж на месеца, Тайланд – красота в сърцето на джунглата, актуални идеи за мода и стил през зимните месеци, азбучника на новото поколение британски дизайнери.

И този брой изненадва читателките си с подарък - червило в два цвята - горещо червено и натурално розово и революционна формула с хиалуронова киселина.