Помните ли как това лято централна улица в София стана клей корт за специалното издание на тенис турнира "Ivan Vazov Open"? И ремонтът на нея светкавично беше завършен след акцията?

Е, една млада украинка ни събра очите с още по-дръзка идея. Запознайте се с 24-годишната украинка Ася Микович, която действа като ускорител на ремонтите в страната си. 

Дори е нарекла себе си "инфраструктурната муза на Украйна" и вече има повече от 32 хил. последователи в Инстаграм, където споделя по-горещи снимки от току-що положен асфалт. Но това е друга тема, да не се отклоняваме.

Ася първоначално пуска снимка в социалната мрежа със залога, че ако до 14 септември централният мост в Днепър бъде пуснат в експлоатация, то на 15 септември сутринта тя ще повтори кадъра на фотографа Давид Дубницкий - само че този без дрехите. 

На снимката от 14 септември става видно, че сагата с ремонтните дейности на моста се получили щастливо развитие за жителите на града - поне заради поразголената Аня Минюкова на него, както всъщност е истинското й име.