Дами, знаем, че ще ви разочароваме, но какво да се прави – новините се съобщават, независимо дали са добри или лоши.

Сърцето на Джони Деп официално е заето, след като от месеци се носеха слухове за връзката му с актрисата Амбър Харт. Говореше се, че двамата прекарват много време заедно, но така или иначе не дочакахме официално изявление от звездите.

Деп и Харт на концерта на Ролинг Стоунс, Снимка: Splash/Guliver Photos


През уикенда обаче, папараци изловиха Джони и Амбър хванати за ръчичка по време на концерта на Ролинг Стоунс – това за медиите отвъд океана е напълно достатъчно доказателство, че сърцето на Деп е в плен на русокосата красавица.

Амбър и Джони на премиерата на The Rum Diary през 2011 г., Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСамо няколко дни преди това, 49-годишният актьор беше изненадал любимата си, като й беше построил бар в своята къща на Бахамите. Барът е реплика на този от филма „The Rum Diary”, по време на снимките, на който двамата се запознават през 2011 година. Говореше се, че тогава двойката се е разделила и по този начин Деп е искал да си върне любовта на любимата.

Преди това Джони се раздели с Ванеса Паради след 14-годишна връзка и две деца - Лили-Роуз на 13 и Джак на 9 години. Пък и Деп изобщо не е за изхвърляне и смятаме, че изобщо не му е било трудно да спечели с 22 години по-младата Харт.