Футболистът Тиаго Силва и семейството му пристигнаха в Лондон през лятото на 2020 г., за да може той да се присъедини към "Челси" и явно адаптацията им върви добре. 

Толкова добре, че съпругата му Изабел вече се развихри, а домът им изглежда приказно. В семейство Силва явно много обичат Коледа - докато другите футболни съпруги все още не са извадили елхите, Бела се хвали с километри лампички, стотици топки и десетки коледни дръвчета.

Те бяха разположени в дома на Тиаго Силва още в средата на ноември. Английските медии предполагат, че Бела е изчакала съпруга ѝ да замине за лагер с националния отбор на Бразилия и е извикала специална фирма, за да ѝ помогне да украси.

Професионалистите дошли в дома в ранни зори и си тръгнали по тъмно, а резултатът е впечатляващ. Цялата входна врата свети, семейството има голям венец на фасадата, колоните са увити в гирлянди. Вътре също е впечатляващо - няколко елхи, панделки, лампички, венци...

Бела сподели цялото преживяване със своите близо 400 000 последователи в "Инстаграм". Тя заяви, че не иска домът ѝ да прилича на "къщата на Дядо Коледа", но може би скоро ще започне да получава писмата на послушните деца - Исаго (12 години) и Иаго (9 години).

Вижте още снимки от коледния дом на Бела и Тиаго Силва в сайта на bTV Новините.