Двойката от „Здрач” беше в разкошни взаимоотношения само допреди няколко седмици, когато Робърт се върна от Ню Йорк обратно в Лос Анджелис на 8 май. Преди това, те посетиха няколко светски мероприятия заедно – арт фестивала Коачела в Калифорния, ежегодния бал в Метрополитън, Ню Йорк, както и отпразнуваха рождения ден на Кристен.

Източник на списание People споделя: „Както прекарваха всяка секунда заедно, изведнъж започнаха да стоят повече в самостоятелните си къщи. Кристен е в ужасно настроение, а и е очевидно, че с Роб нещата не вървят добре.”

Един от основните признаци, сочещи смъртта на романса между тях е липсата на 23-годишната актриса на 13 май, когато Патинсън отпразнува 27-мия си рожден ден.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Звездната двойка от популярната вампирска сага не за пръв път има проблеми. През юли 2012г., скандалната изневяра на Кристен с режисьора на филма „Снежанка и ловецът” (където тя си партнира с Чарлийз Терон) - Рупърт Сандърс, излезе наяве в папарашки снимки. Сензацията приключи с развод за Сандърс след като съпругата му и модел Либерти Рос реши да го напусне след 10-годишен брак.

След като изменниците се извиниха публично, Робърт и Кристен се събраха след по-малко от 2 месеца и всичко изглежда вървеше чудесно.


Като изключим тази временна раздяла, дуото беше заедно повече от 3 години. Дали ще прекратят окончателно любовните си взаимоотношения или ще се съберат отново – „Здрач” фенове по цял свят вероятно тръпнат заедно с тях.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos