Освен излизането на чисто новите парчета "Bad Liar" и "Fetish", Селена Гомес напоследък е заета със съвместен проект с модния бранд "Coach". След като американската компания за чанти избра певицата като лице на марката по-рано тази година, Селена вече се изявява и като дизайнер зад колекцията CoachxSelena.

По примера на много звезди, които създават колаборации с известни дизайнери, Селена лансира собствена колекция кожени чанти и аксесоари.

Най-емблематичният модел от колекцията е чантата "Selena Grace", която пресъздава небрежния стил на певицата. Чантата в среден размер е оборудван с практични дръжки, като идва в няколко цвята - от бял до ярко червен.

Поп звездата доказва, че когато се заеме с нов проект - независимо албум, клип или линия аксесоари - го прави истински личен. Затова певицата е направила допълнително усилие да избродира скрити съобщения в чантата като "Да бъдеш себе си е да си силен”. Чантата също носи ръкописното съобщение "Обичай себе си първо".

"Нямам търпение да я нося – тя е изключително практична и перфектна за носене от сутрин до вечер, тъй като отива на всичко", споделя Селена.

Освен чантата, колекцията включва ключодържатели и портфейли с подписа на звездата. Линията ще бъде пусната в магазините на 1 септември.