Smelly Rat e една оригинална идея, която нямаше как да не попадне в списъка ни с интересни лица и продукти за представяне. Това не са просто ароматни свещи, защото те са навсякъде и дори вече са леко клише (защо - четете по-надолу). Smelly Rat са посланията с фитил на Веси Йотова. Към всяка свещ има оригинален надпис, който може да бъде и персонализиран според повода или човека. Те не са за хора, на които чувството за хумор е дефицит, но със сигурност ще зарадват "специалните откачалки в живота ни".

Снимка: facebook.com/smellyrat

Кой всъщност стои зад идеята Smelly Rat?

Ако трябва да сме максимално точни, Смрадливият плъх дълбае във всеки от нас. Той е онова гризливо гласче, което ти казва – „Е, готина си, заслужаваш да си сипеш. Или да не отговориш на онова досадно обаждане. И защо за Бога всичко трябва да върви по мед и масло? Окей е да не си окей, а и когато всичко е прецакано, то няма какво да се обърка”. Smelly Rat е мистър Хайд във всеки доктор Джекил, той е тъмната ни половинка, която потискаме, за да се впишем в различни норми. Зад идеята се крие съвсем обикновено момиче, което  вярва в необикновеното. По професия журналист, по призвание – мечтател.

Уж свещи като свещи, но не съвсем – защо сте различни?

Заради процеса по създаването. Посланията на Смръдльо са вдъхновени от онези откачени приятелства, при които се налага да изтриеш цялата хронология в месинджър. Вероятно не всеки добър маркетинг специалист би го казал, но ние обичаме да работим с приятели, а не с клиенти. А всеки, който ни пише, за да поръча, е страхотен пич. Така изграждаме една общност, която завърта колелото на работния цикъл и емоцията, вложена в крайния продукт няма как да бъде скрита.

Ароматната свещ не е ли клише?

Абсолютно клише! Слава Богу, че Smelly Rat не предлага свещи, а ароматни послания с фитил, които можете да запалите само ако разполагате с достатъчно чувство за хумор.  

Най-подходящата свещ за изморена и изнервена майка?

Специалната селекция от успокояващи нотки на „Сипах си” е в състояние да притъпи пристъпите на нервност. Ако случаят е по-тежък – двойна доза „Матриархат” ще върне усмивката на всяка изнервена майка.

Снимка: facebook.com/smellyrat

Най-подходящата свещ за „Искам го, но той нещо се дърпа“?

За този казус препоръчваме тежката артилерия – „Ladies night” –  ароматът на съобщения, които не трябваше да пращаш, е умопомрачителен.

Най-подходящата свещ за когато ти се провалят плановете?

За такива случаи препоръчваме „Ма**ата му, всичко е прецакано” , успокояващият аромат на шантав позитивизъм действа чудотворно на нервната система. А нотките непукизъм  притъпяват поривите на пасивна агресия. Препоръчваме я в комбинация със „Сипах си”.

 

Снимка: facebook.com/smellyrat

Свещта на лято 2020 на какво мирише?

Свещта на лято 2020 е без аромат и без фитил, ако беше ден от седмицата, със сигурност щеше да бъде понеделник. А най-добре ДА НЕ ИЗЛИЗА от производство. Но, ако много държите да придадете аромат на лятото - „Каквото – Такова” би се вписало перфектно към провалените планове за почивка.

Имали ли сте странна или по-различна поръчка и каква е била тя?

Ето още едно клише – всяка поръчка е специална, но една от най-откачените, които сме правили е „Мъжемразка” – с аромат на котешка прегръдка, вино и Netflix. Интересен начин да зарежеш мацка!