Различни калъфчета за телефон всеки има, на много места we`e се предлагат и скинове (лепенки за горния капак) за лаптопи, но искате ли  вашият личен стил да личи и от клавиатурата на компютъра, който използвате? Всеки клавиш може да има собствена визия, а всички заедно да образуват красива картина със стикерите на keyshorts.com.

Те изработват стикери със забавни карикатури, илюстрации, пейзажи и др., отпечатани на специален винил. Така не само правите вашето устройство по-красиво и стилно, но и го предпазвате от външни влияния, като мръсотия, прах и драскотини. Стикерите се залепват лесно и са доста трайни. С тях оригиналните клавиши остават непокътнати дори да използвате клавиатурата интензивно. Служат за з

Няма значение дали работите от дома, в офиса или пътувате, с тази нова визия машината ви ще е истинско вдъхновение и за вас, и за околните. 

За да паснат стикерите идеално на вашата клавиатура е достатъчно да изпратите съобщение с информация за модела на компютъра и езика, който използвате, за да бъде съобразено разположението на копчетата с него.