Apple представи множество нови технологични продукти по време на есенното си събитие в Купертино, сред които три нови модела iPhone, смарт часовника Apple Watch Series 5 и седмо поколение на таблета iPad.

Снимка: Apple

Хедлайнерите на новите продукти на технологичния гигант са iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max - устройства, които Apple нарича "най-мощните и модерни смартфони, създавани някога". 

Нова система с три камери осигурява професионално усещане на заснемане - с ултра широка, широка и телефото камера, които предоставят също подобрения на качеството на фотографията при слабо осветление и предлагаща най-висококачественото видео от смартфон. 

Снимка: Apple

И двата модела предлагат най-яркия дисплей, който някога iPhone е има - Super Retina XDR. A новият бионичен чип A13 вдига високо летвата в пърформанса на смартфона и енергийна ефективност.

Снимка: Apple

Устройствата също така са проектирани да бъдат издръжливи - и двете са оборудвани с най-твърдото стъкло досега в смартфон и са защитени от течности, включително кафе и безалкохолни напитки. Вижте повече във видеото:

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max се предлагат в четири цвята и ще бъдат налични за предварителна поръчка в началото на 13 септември 2019 г. и в магазините от 20 септември 2019 г. Стартовата цена на моделите е съответно: iPhone 11 Pro (999 долара) и iPhone 11 Pro Max (1099 долара).

Снимка: Apple

Apple също представи модела iPhone 11 с начална цена от 699 долара, проектиран да издържи цял ден без нужда от зареждане. Системата с две камери също предлага подобрения на качеството на фотографията при слабо осветление. Вижте повече във видеото:

Технологичният гигант представи още новото поколение на смарт часовника Apple Watch Series 5, който вече разполага с Retina дисплей, компас и международни номера за спешно повикване.

Снимка: Apple

Apple представя и седмо поколение на популярния таблет iPad, като цените започват от 329 долара.

Снимка: Apple

Вижте повече снимки на новите продукти в галерията по-горе. Цялото събитие от снощи можете да гледате във видеото: